Over Tankstation voor Mensen

De wereld om ons heen verandert snel. En blijft veranderen. Onze economie, onze maatschappij en wij als mens zijn continu in beweging. We leven in een intense tijd op het moment.

Tankstation voor Mensen faciliteert energie, ontspanning en inspiratie. Hiermee helpen we mensen mentaal in balans te blijven. Om duurzaam vitaal te kunnen werken en leven. Dit doen wij door medewerkers te laten Tanken® en tankmomenten aan te bieden.

Tankstation voor Mensen

Wat is Tanken®?

Op basis van jarenlang ervaringsgericht onderzoek is Tanken® ontwikkeld. Tanken® is het bewust, herhaaldelijk nemen van vijf opeenvolgende stappen waarbij je:

van spanning naar ontspanning gaat
rust en overzicht in je hoofd creëert
weet wat waardevol is in jouw (werk)leven
rust ervaart
energie, inzichten en inspiratie opdoet

Het doorlopen van deze vijf stappen maakt de weg vrij om beter naar jezelf te kunnen luisteren. Je energie blijft op peil en je kunt evenwichtige keuzes maken met hoofd én hart.

Ons totale Tankaanbod

Medewerkers geven energie, organisaties niet. Laad je mensen met energie! En daarmee ook je organisatie. Tankstation voor Mensen leert medewerkers om hun eigen tankstation te worden. Wij zorgen ervoor dat er van binnenuit gewerkt wordt aan een energieke en veerkrachtige organisatie.

Webinar ‘Je bent je eigen tankstation’
Beleef Tanken® via vijf verdiepende webinars
Ervaar Tanken® via een 1-op-1 gesprek
Tank bij op je werk in de TankCorner (vanaf medio 2021)

ADEM, theaterbeleving voor de zorg

ADEM is een initiatief van Tankstation voor Mensen, bedoeld als cadeau voor alle medewerkers in de zorg. De theatervoorstelling ADEM is gebaseerd op hun unieke concept, om je hoofd met je hart te verbinden en om je energieniveau op peil te houden. De voorstelling is een non-profit activiteit en is ondergebracht in de onafhankelijke stichting Tanktheater.

Theater voor de zorg

Download de TankApp

Via de TankApp voor op je smartphone geeft Tankstation voor Mensen je dagelijks ontspanning, energie en inspiratie. Om bij te tanken in deze intense tijd.

Tankstation voor Mensen